KOMMUNIKATION - MICROSOFT 365

Microsoft 365 - Nyckeln till bästa tänkbara kommunikation.

Microsoft 365 - Exchange - Office och mycket mer

Vallagruppen erbjuder effektiva lösningar när det gäller Microsoft 365

Vi hjälper dig med utrullning och migrering till Microsoft 365, med andra ord blir vi din licensbehandlare. Microsoft har lösningar som passar alla kunder, från små företag med en eller ett par e-postkonton till lösningar för större företag. Hos oss på Vallagruppen får du hjälpen du behöver för att hitta rätt typ av konto som passar just ditt företag.

Nedanför presenterar vi några exempel:

Nivå 1. Exchange Kiosk - 2GB e-postlagring
Ett konto som passar dig som bara behöver den enklaste formen för e-post. Den här typen av konto innebär att du kan använda Outlook Webbmail och du kan synkronisera e-post etc. på telefoner och nätet.
Pris: SEK 24kr/månad

Nivå 2. Microsoft 365 Business Basic - 50 GB e-postlagring
För företag som behöver en enkel extern åtkomst med Microsoft Teams, säker molnlagring och Office Online (skrivbordssverifieringar är inte inkluderade). Du kan använda Outlook på datorer, synkronisera nätet och telefoner. Office Premium-appar som ingår i nät- och mobilversioner är Word, Excel och PowerPoint.
Pris: SEK 60kr/månad

Nivå 3. Microsoft 365 Business Standard - 50 GB e-postlagring
För företag som behöver kompletta verktyg för avlägsnande och samarbete, inklusive Microsoft Teams, säker molnlagring, företags-e-post och premium Office-appar på alla enheter. Du får möjlighet att installera hela Office-paketet på upp till 5 enheter.
Pris: SEK 131kr/månad

Migrering - Byte
Väljer du Vallagruppen som din partner när det gäller Microsoft 365 kan vi hjälpa dig med migrering av all din e-post. På nätet överför vi alla dina e-poster, kontakter osv. så att du inte förlorar någon information. Här har vi en rad kraftiga lösningar så att din migrering blir smidig och enkel.

Våra styrkor för Microsoft 365
Genom vår portal tar vi hand om ditt konto på ett tryggt och säker sätt. Vi hjälper till att skapa nya användare, ändrar och avslutar konton åt er. Vi lägger på rätt typ av licens och tar hand om dig och dina kunder/medarbetare. Våra priser följer Microsofts prisutveckling.

Vill ni veta mer eller kanske få en prisuppgift?

Kontakta oss genom att skriva en fråga till oss, använd vårt enkla formulär eller skriv till oss. Självklart är ni varmt välkomna att ringa oss. 013-473 20 20.

Att välja Vallagruppen ska vara tryggt för er som kund

Att välja oss är att välja trygghet, vi står för ytterst hög seriositet och med högsta kunskap inom våra områden finns vi för att hjälpa er.

Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998