Signera avtal online - Vallagruppen

En kostnadseffektiv lösning och anpassad utifrån dina behov.

Signera avtal/formulär med Mobilt BankID – En smart tjänst från Vallagruppen.

Att signera lösningar med Mobilt BankID har varit förunnat de stora företagen och organisationer.
Nu har vi på Vallagruppen en superlösning som passar alla.

Lösningen innebär att ni få ren helt egen plattform att agera på.
Grunden i vår lösning är att du kan välja att använda en eller båda tjänsterna.

Signera formulär med Mobilt BankID 

Att ha olika typer av formulär på webbplatser är idag mycket vanligt, dock blir det mer och mer viktigt att den som fyller i formuläret signerar sig genom Mobilt BankID. Detta blir viktigt speciellt när det gäller olika typer av beställningar.

Det är en stor trygghet för er som mottagare att era kunder signerar all data med Mobilt BankID det är också en stor trygghet för kunden. Det gör att ni som företag verkar seriöst.

Vi kan även lägga in formulär direkt inne på er nuvarande webbsida om så önskas och då som en sk. iframe även kallat inbäddningskod. Självklart fullt mobil anpassat.

Signera avtal med Mobilt BankID 

Det kan inte bli enklare…  Fyll i mottagarens mailadress samt personnummer och skicka med bifogat avtal i PDF form.

Kunden får ett mail om uppmaning att signera avtal ni skickat, kunden signerar. Kund och admin erhåller en kopia på signerat avtal. 

Vad kan signeras? Det kan vara ett avtal, det kan vara en inköpsorder, en order, ett kontrakt etc. Allt detta hanteras genom en PDF som delges den som ska signera. Vi kan även för er räkning skapa det eller de formulär som önskas. Att signera formulär blir mer och mer vanligt. Man vill veta vem som signerat och att det är legitimt på alla sätt.

Bra att veta. Så fort någon signerat ett formulär eller psd / avtal, offert etc så kommer ni som administratör erhålla ett BankID-Certifikat där det framgår när och vem som signerat, vilket personnummer samt vad som signerats. Här ingår även ett unikt ID-nummer som är unikt mot BankID-Centralen.

 

Digital kommunikation när den är som bäst
Sist men inte minst vi håller bra prisbilder och vi finns nära dig i centrala Sverige - Vi utgår från vårt kontor i Linköping. För oss är alla kunder lika värda liten som stor ingen betydelse, alla är varmt välkomna. Vill ni veta mer tveka inte att kontakta oss. 

Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998