Widgets för din webblösning

Vallagruppen uppgraderar din webbplats

Smarta widgets att integrera i din webblösning

Vår unika position på den digitala arenan gör det möjligt att kunna realisera i princip allt du vill åstadkomma på nätet. Ibland får vi utveckla själva genom våra vassa programmerare men vi är smarta nog att inte gå över ån efter vatten. Det finns en uppsjö smarta widgetar att kolla in när vi utvecklar din webblösning. Vi skannar kontinuerligt marknaden för att finna de smartaste lösningarna för just dig.

Här kommer ett urval supervassa lösningar för snygg presentation på din hemsida redo att bara integrera i din befintliga lösning. Kan integreras på vilken webbplattform som helst.

 

Instagram Feed

Kalla sömlöst in din instagramfeed för presentation på din hemsida. Det finns en mängd olika visningsalternativ såklart – allt för att tillfredsställa just dina behov.

Ett bra sätt att öka besökarnas engagemang.
Få ut det bästa av Instagraminnehållet för att skapa ett levande flöde för din webbplats och engagera fler tittare.
Ett bra sätt att visa upp ditt företag, dina produkter och tjänster för att öka förtroendet och försäljningen på din webbplats.

Image
Image

Social share Buttons

Låt dina besökare dela innehållet på din sida genom ett par klick! Superenkelt och grymt interaktivt.
Genom att locka fler besökare till din webbplats via sociala medier så kan du att öka trafiken och förbättra din webbplats SEO-resultat.

Youtube Video Gallery

Presentera innehåll från youtube på din hemsida!
Ett bra sätt att attrahera dina webbplatsbesökare med spännande YouTube-innehåll och få dem att spendera mer tid på din webbplats
Du väljer valfritt källa om det så är kanaler, en enda video eller en spellista.

 

Image
Image

Google reviews

Presentera dina Google reviews på din sida. Hur smart som helst att låta dina lojala kunder få sina omdömen presenterade på ett snyggt förpackat sätt.
Det är ett enkelt och smart sätt att öka din synbarhet på nätet. Kombinera detta med en supersmart Call to action-knapp och låt dina besökare skriva ett omdöme på studs.

Före och efterbilder

Öka försäljningen genom övertygande bilder.
En unik presentationsmöjlighet direkt på din hemsida. Dela de fantastiska resultat som dina produkter eller tjänster ger för att göra användarna angelägna om att få samma och öka försäljningen.
Så häftigt!

Image

Restaurant menu

Presentera dina rätter fräscht, snyggt eller elegant eller en kombination av allihop med denna supersmarta
widget. 
Inspirera webbplatsbesökare att bli dina gäster med att alltid ha uppdaterad information.
Enkel att hantera, menyn hjälper dig att uppdatera din information när som helst. Ändra prissättning, lägg till säsongsrätter med några få klick

Testa våra widgetar - Före och efter

Vi på Vallagruppen erbjuder ett jätteutbud när det kommer till att hjälpa er med widgets på er webbplats. Det är enkelt och smidigt. Tillsammans skapar vi den eller de widgets ni behöver, ni erhåller en liten kodsträng som ni sedan lägger in på er hemsida, oavsett vilken plattform ni har. Svårare än så är det inte.

Vill ni veta mer eller kanske få en prisuppgift?

Kontakta oss genom att skriva en fråga till oss, använd vårt enkla formulär eller skriv till oss. Självklart är ni varmt välkomna att ringa oss. 013-473 20 20.

Att välja Vallagruppen ska vara tryggt för er som kund

Att välja oss är att välja trygghet, vi står för ytterst hög seriositet och med högsta kunskap inom våra områden finns vi för att hjälpa er.

Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998