Nostalgitripp när vi tar fram en ny webblösning åt CSKV

Artiklar

Utifrån kundens önskemål har vi tagit fram en stilren och lättnavigerad hemsida som andas kvalitet.
På deras hemsida hittar du spännande berättelser och historier om svensk knyppling och kan enkelt filtrera dig fram på bland annat geografisk plats, knypplingsteknik och tidsperiod för att enkelt hitta information och läsa om det just du är intresserad utav.


CSKV står för Centrum för svensk knyppling i Vadstena och är ett kunskapsnav för information om svensk knyppling. Om du har ett intresse av knyppling, historian bakom och letar efter en plats för att hålla dig uppdaterad om knyppling så har du hittat till rätt plats. Här hittar du information om vad som händer i föreningen och vad som pågår inom svensk knyppling och kan dyka ner i underbar historia om svensk knyppling.

Såhär säger vår webbutvecklare Charlotte om projektet: Ett otroligt roligt projekt att få ta fram en ny webbplats åt CSKV. Det blev en riktig nostalgitripp för min del då min farmor lärde mig att knyppla när jag var liten. Tjejerna på CSKV var härliga människor att jobba med och tillsammans arbetade vi fram en tidlös, stilren sida med mycket intressant information kring knyppling!


Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er i er digitala process? Kontakta oss

Tel: 013 473 20 20
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
För offert: https://www.vallagruppen.com/offert

0
Joomla 4 är framtidens webbverktyg!
Är ni i behov utav en uppdaterad och mobilanpassad...
Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998