Signera avtal med Mobilt BankID – En tjänst för alla företag, stora som små!

Signera avtal med Mobilt BankID – En tjänst för alla företag, stora som små!
Att signera lösningar med Mobilt BankID har varit förunnat de stora företagen och organisationer. Nu har vi på Vallagruppen en superlösning som passar alla. Små som stora företag! Lösningen innebär att ni får en helt egen plattform att agera på. Grunden i vår lösning är att du kan välja att använda en eller båda tjänsterna.
Signera formulär med Mobilt BankID
Att ha olika typer av formulär på webbplatser är idag mycket vanligt, dock blir det mer och mer viktigt att den som fyller i formuläret signerar sig genom Mobilt BankID. Detta blir viktigt speciellt när det gäller olika typer av beställningar.
Vi kan även lägga in formulär direkt inne på er nuvarande webbsida om så önskas och då som en sk. iframe även kallat inbäddningskod. Och självklart är allting fullt mobil anpassat!
 
Signera avtal med Mobilt BankID
Det kan inte bli enklare!
Fyll i mottagarens mailadress samt personnummer och skicka med bifogat avtal i PDF form.
Kunden får ett mail om uppmaning att signera avtal ni skickat, kunden signerar. Kund och admin erhåller en kopia på signerat avtal.
Det blir stor trygghet för er som mottagare att era kunder signerar all data med Mobilt BankID, det är också en stor trygghet för kunden. Det inger dessutom en större och starkare känsla av ett seriöst företag.
 
Vad kan signeras? 
Det kan vara ett avtal, det kan vara en inköpsorder, en order, ett kontrakt etc. Allt detta hanteras genom en PDF som delges den som ska signera. Vi kan även för er räkning skapa det eller de formulär som önskas. Att signera formulär blir mer och mer vanligt, man vill veta vem som signerat och att det är legitimt på alla sätt.
Så fort någon signerat ett formulär eller psd / avtal, offert etc så kommer ni som administratör erhålla ett BankID-Certifikat där det framgår när och vem som signerat, vilket personnummer samt vad som signerats. Här ingår även ett unikt ID-nummer som är unikt mot BankID-Centralen.
 
Det finns idag lösningar där man får betala dyra pengar per signering som sker på er webbplats. Vi gör det enklare. Hos betalar man en mindre månadskostnad och det är allt!
 
Implementering av Mobilt BankID med eget certifikat
Principen är mycket enkel. Ni har er webbplats där ni önskar att era kunder signerar sig med Mobilt BankID. Det kan vara vid betalningar, vid godkännande av avtal, för godkännande av ett formulär eller det kan vara för verifiering vid inloggningar. Oavsett så har vi lösningen för själva signeringen!
 
Principen är enligt några enkla steg.
1. Ni kontaktar er bank och säger att ni önskar beställa tjänsten för Mobilt BankID
2. Efter lite pappersarbete kommer ni få ut information vilken vi tillhandahåller.
3. Vi utför själva implementeringen och tillsammans testkör vi lösningen.
4. När testkörning är klar och godkänd sätter vi lösningen i live-läge och det är abra för er att sätta igång att använda det!
 
Vill ni veta mer om vår lösning för Mobilt BankID kontakta oss så förklarar vi mer ingående hur det fungerar! 
Kontakta oss
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
vallagruppen digi logo 300px b
0
Vi önskar en riktigt Glad Midsommar!
Marknadsföring online - Vi får ert företag att syn...
Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998