En ny webbplats åt Design & Microcement i Östergötland

Vallagruppen bidrar till en bättre digital värld - Digital kommunikation för företag och föreningar
refbild-stor-microcement.jpg

Så här säger vår webbutvecklare Elias som fick uppdraget att ta fram den nya webbplatsen: Det är alltid lika spännande att få arbeta med engagerade företagare inom nischade branscher. Att få leka med färg och form för att spegla det företaget erbjuder är en rolig utmaning som kräver att man tänker ett steg längre. 

Uppdraget var att ta fram en webbplats som lyfter fram de positiva egenskaper som microcement ger vid exempelvis en badrumsrenovering. Betong behöver inte alltid vara rått och kallt och inte heller särskilt dyrt för den delen. Design & Microcements nya webbplats visar microcementens alla fördelar tydligt  både skriftligt och visuellt. Kolla gärna in deras nya hemsida och läs mer om företaget där!

Kort om: Design & Microcement i Östergötland

Design & Microcement i Östergötland är experter inom branschen och brinner för att skapa moderna betongytor. Företaget erbjuder totalentreprenad för badrum och är en trygg och pålitlig partner som garanterar dig ett professionellt utfört arbete. De samarbetar även lokalt med andra aktörer inom våtrum, måleri, el och rör.

Företaget erbjuder även renovering och mindre arbeten med microcement. Inget jobb är varken för stort eller för litet, de åtar sig alla uppdrag inom microcement på golv, trappor, kakel/klinker, pooler med mera.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Erhåll fri offert

Vallagruppen står för en rad viktiga saker som trygghet, seriositet och kunskap. Att välja Vallagruppen som partner när det kommer till att utveckla ny webblösning, bygga e-handelsystem, få hjälp med online markandsföring. Ja kort sagt; Vi hjälper er när det kommer till proffsig, ökad digital närvaro

Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998