En ny webbplats åt Cjuvel by Christian

Vallagruppen bidrar till en bättre digital värld - Digital kommunikation för företag och föreningar
refbild-stor-cjuvel.jpg

Uppdraget startade med att ta fram en logotyp åt företaget som andas kvalitét, professionalism och lyx genom ett tätt samarbete med kunden för att hitta rätt kombinationer av färg, form och utseende. När logotypen och den grafiska profilen var framtagen började arbetet med att återspegla känslan på hela webbplatsen.

Att Cjuvel är den självklara juveleraren att besöka när det kommer till att hitta den perfekta förlovnings- eller vigselringen är känslan som ska genomsyra hela hemsidan både när det kommer till text och bild. Cjuvel har nu en modern och stilren webbplats som vi har tagit fram genom en design med användaren i fokus. En uppdaterad och modern webbplats ger företaget en bra grund att stå på online.

Kort om: Cjuvel by Christian

Cjuvel grundades med idén om att förenkla och skapa en unik upplevelse för alla kunder. Ägaren Christian berättar att det som särskiljer Cjuvel från många andra företag i branschen är att de alltid hjälper kunden att hitta något som passar både kundens budget och personlighet.

Företaget har funnits i branschen sedan 2004 och jobbat med olika kända aktörer inom branschen som Efva Attling, guldbolaget och många andra. Cjuvel har tidigare drivit Guldmagasinet i 5 år och det har varit en fantastisk resa med många nöjda kunder genom åren och leverans av tusentals ringar. 

Varmt välkommen in till deras fina lokaler på Bokhållaregatan 2B för att hitta din perfekta förlovnings- eller vigselring. Personalen hjälper dig gärna att ta fram en skräddarsydd ring utifrån dina önskemål och budget.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Erhåll fri offert

Vallagruppen står för en rad viktiga saker som trygghet, seriositet och kunskap. Att välja Vallagruppen som partner när det kommer till att utveckla ny webblösning, bygga e-handelsystem, få hjälp med online markandsföring. Ja kort sagt; Vi hjälper er när det kommer till proffsig, ökad digital närvaro

Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998