• Tel 013-473 20 20 | Öppet Mån - Fre 8:00 - 17:00

LÖSNINGAR FÖR OCH MED SOCIALA MEDIER

Vallagruppen är proffs på lösningar kring Sociala Medier. Allt från integratioern till pushsystem, Vi hjälper även företag med lösningar för och kring Google my Business, Facebook, Instragram m.fl. Kunskap är nyckeln till en god strategi kring Sociala medier.


Proffsiga lösningar för er digitala strategi på sociala medier

Vallagruppen är proffs på webbutveckling med tillhörande Sociala Medier. Allt hänger samman med webbutveckling och en god strategi kring sociala medier. Parta med oss och låt oss förklara vad vi kan hjälpa er med. Sociala medier ska förstärka ert företags varumärke i kombination med att det ska vara enkelt att administrera. Vi har lösningarna...


Integrationer med sociala medier

Vallagruppen hjälper med olika former av integrationer på er webblösning. Vi hjälper företag att bygga sk. API bryggor mellan webb och medier. Vi erbjuder även sk. pushlösningar där nyheter, artiklar etc. automatiskt pushas till valda sociala medier. Med hög kunskap hjälper vi er välja rätt väg. Vallagruppen tillhandahåller även tjänsten att för er räkning jobba med annonser i Sociala Medier.


Att synas på Google

Att inte synas på Google är idag samma sak som man inte finns. Vi vet att Google mer eller mindre är helt ledande när det gäller sökmotorer. Vi hjälper företag att på ett bra och korrekt sätt synas i träfflistan till att få en korrekt och proffsig projicering på allt från Google Map till det som idag heter Google My Business. Idag är detta en viktig del i ett företags digitala kommunikation.


Vill ni veta mer eller kanske få en prisuppgift?

Kontakta oss genom att skriva en fråga till oss, använd vårt enkla formulär eller skriv till info@vallagruppen.com Självklart är ni varmt välkomna att ringa oss. 013-473 20 20

FRI OFFERT

Lämna din e-postadress - håll dig uppdaterad

6 CirclesVallagruppen AB
Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Tel 013 473 20 20
info@vallagruppen.com
support@vallagruppen.com

Senaste nytt

21 april 2017
Vallagruppen tecknar avtal med Katastrofmedicinskt Centrum. Nu bygger vi en helt ny webblösning. En ...

Våra värden

Ni som kund är vårt kärnvärde, vi vill och vi kan...

Vår verksamhet bygger på att vi alltid är 100% seriösa och det i alla led. Välkomna att snacka med oss!

Copyright © 2016. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen