REDOVISNING GENOM VALLAGRUPPEN

Vi hjälper hitta rätt väg när det gäller att få hjälp med ert företags redovisning.

Vallagruppen har över 15 års erfarenhet när det kommer till att hjälpa små och medelstora företag med dess löpande administration / bokföring.

Vallagruppen är er givna partner för bokföring. Vi levererar alltid högsta kvalitet när det kommer till ett företags bokföring. Vi är kort sagt er redovisningskonsult. Vi står för hela kedjan och lämnar inget åt slumpen, vi är ert bollplank och vi hjälper i de vanligen mest förekommande processer.


Hos oss på Vallagruppen kan ni få hjälp med.

  • Löpande bokföring
  • Faktura / Orderhantering
  • Lönekörningar
  • Avstämningar, analyser, momsavräkning etc.
  • Betalningsregistrering / hantering in och utbetalningar
  • Bokslut - Årsredovisningar - Deklarationer
  • Samverkan med auktoriserade revisorer


Så jobbar vi

Vallagruppen står för kvalitet rakt igenom när det kommer till ert företags administration. Vi är proaktiva och ger råd och kommer med tips. Vi jobbar nästan helt och hållet uteslutande i digitala sk. molnlösningar som ex.vis Fortnox. Har ni andra system så är det självklart inget hinder för oss.

Genom att välja Vallagruppen får ni tillgång till flera tjänster som filhantering genom vår molntjänst. Tillsammans skapar vi rätt metod utifrån era förutsättningar.


 


Passar Vallagruppen ert företag?

Vallagruppen jobbar och agerar alltid helt förutsättningslöst. Kontakta oss fråga vad och hur vi kan hjälpa just er. Vi har många års erfarenhet och hjälper idag många av våra kunder med deras löpande bokföring. Vi jobbar uteslutande med högsta kvalitet och att ge högsta tänkbara förtroende är för oss en av våra viktigaste hörnstenar.


Vallagruppen - prissättningar

Att sätta fasta prisnivåer är mycket svårt när det kommer till löpande bokföring men synonymt med Vallagruppen är att vi arbetar effektivt och med mycket hög noggrannhet. Vi vet att våra tjänster blir ytterst kostnadseffektiva.

Vi arbetar självklart alltid 100% konfidentiellt när det gäller utbyte av information mellan Vallagruppen och er som kund. Kontakta oss för en korrekt prisbild.


Vill ni veta mer eller kanske få en prisuppgift?

Kontakta oss genom att skriva en fråga till oss, använd vårt enkla formulär eller skriv till info@vallagruppen.com Självklart är ni varmt välkomna att ringa oss. 013-473 20 20

FRI OFFERT

 Att välja Vallagruppen ska vara tryggt för er som kund - Klicka in på nedan för att läsa mer om trygghet till er som kund

Lämna din e-postadress - håll dig uppdaterad

6 circlesVallagruppen AB
Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik - Filial
Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Tel 013 473 20 20
info@vallagruppen.com
support@vallagruppen.com

Senaste nytt

15 oktober 2018
Solvalla är företaget / organisationen som alltid vill ligga i framkant och grundat på det tog vi på...

Våra värden

Ni som kund är vårt kärnvärde, vi vill och vi kan...

Vår verksamhet bygger på att vi alltid är 100% seriösa och det i alla led. Välkomna att snacka med oss!

VG2018

Copyright © 2016. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen