• Tel 013-473 20 20 | Öppet Mån - Fre 8:00 - 17:00

IT-NÄRA TJÄNSTER FRÅN VALLAGRUPPEN

Vallagruppen har snart 15 år i ryggen när det kommer till IT-Relaterade tjänster / lösningar. Vi har mångårig kunskap för företags e-postlösningar, vi har säkerhetslösningar från Kaspersky LAB etc. 


E-postlösningar för företag

Som kund hos så står vi för hela kedjan. Behöver ert företag hjälp med e-postlösningar som Office 365, Hosted Exchange eller POP3 mail. Kontakta oss vi har genom vår driftpartner alla typer av lösningar för företag.


Kaspersky lösningar för företag

Kaspersky lösningar för småföretag är utvecklade för att ge effektivt skydd mot alla sorts internethot och är lätta att installeras och användas utan ett speciellt administrativt tillbehör. Kaspersky Lab företagsprodukter är utvecklade för alla företag, från nätverk som omfattar ett par arbetsstationer till de mest komplexa företagsnätverken. Den avancerade skalbarheten med stöd till alla slags noder och plattformar tillförsäkrar att våra lösningar klarar av de mest utmanande och dynamiska nätverksstrukturerna.

Ring och beställ er produkt av oss på Vallagruppen - 013 473 20 20 eller skriv till info@vallagruppen.com


Teknisk Support Kaspersky

Kaspersky Lab tillhandahåller för er en ypperlig support. Vallagruppen tillhandahåller försäljning och leverans av era licenser och supprt ges genom Kaspersky.

Behöver ni tekniks support ring +46 108 885 330 - Skapa ett ärende för er support här: http://companyaccount.kaspersky.com


Excellent spamfiltrering - Hosted Antispam från Vallagruppen

Hur vill ni ha er e-post? Säkert, tryggt och effektiv är vad vi erbjuder!

Vallagruppen erbjuder en förträfflig lösning när det kommer till att få företagets e-post tvättad från spam och kontrollerad av virus. Vi erbjuder en enkel men supereffektiv lösning genom vår partner Halon.

Vår lösning är mycket enkel att köra, det som krävs är en ompekning av ert företags MX. Här hjälper vi er gärna om ni är osäker på hur man går tillväga.

Lösningen innebär att ert företags e-post först dirigeras genom vår antispamlösning som efter X antal kontroller skickar det vidare till era postlådor.

Vi gör flera kontroller, dels på det som kallas för handskakningsnivå, vi viktar mail (ett slags rankingsystem) och väljer utifrån det att klassa det som spam eller ej. All inkommande och utgående e-post kontrolleras så inga virus kommer in eller ut.


Lagra och dela filer säkert i molnet

Dela stora dokument i farten | Keep It Safe File Cloud genom Vallagruppen är det enklaste och säkraste sättet för företag att dela, synkronisera och hantera filer på - från alla datorer och mobila enheter.

Säker datalagring | Visste ni att all er data ligger på ett och samma ställe. Fördelat på två datacenter här i Sverige. M.a.o. Vi och ni som kund vet exakt vart all er företags information finns. Dessutom sker dagligen backup på all er data vilket innebär att ni som kund kan hämta data 6 månader bakåt i tiden.


Vill ni veta mer eller kanske få en prisuppgift?

Kontakta oss genom att skriva en fråga till oss, använd vårt enkla formulär eller skriv till info@vallagruppen.com Självklart är ni varmt välkomna att ringa oss. 013-473 20 20

FRI OFFERT

Lämna din e-postadress - håll dig uppdaterad

6 circlesVallagruppen AB
Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Tel 013 473 20 20
info@vallagruppen.com
support@vallagruppen.com

Senaste nytt

11 augusti 2017
Idag har vi hört Anders Bagge på radion hela dagen, där han tipsar om att man ska besöka Djurens Hel...

Våra värden

Ni som kund är vårt kärnvärde, vi vill och vi kan...

Vår verksamhet bygger på att vi alltid är 100% seriösa och det i alla led. Välkomna att snacka med oss!

Copyright © 2016. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen