• Tel 013-473 20 20 | Öppet Mån - Fre 8:00 - 17:00

CLOUDLÖSNINGAR GENOM VALLAGRUPPEN

Vallagruppen är proffs på webblösningar och kan allt som rör det som vi kallar för "Digital Kommunikation" Vi är er digitala partner som uteslutande jobbar med högsta kvalitet i kombination med en god support.


FileCloud -Det enklaste och säkraste sättet att hantera filer på

FileCloud är det enklaste och säkraste sättet att dela, synkronisera och hantera filer på, från alla datorer och mobila enheter. Få tillgång till dina filer från alla typer av enheter, var som helst, när som helst och utan internetuppkoppling.

Extern åtkomst - Få mobil access till dina dokument, foton och mediefiler oavsett var du är. Du loggar bara in via ditt FileCloud dashboard i en browser från vilken dator som helst för att få tillgång till dina filer och mappar. Hantera dina Vaults, mappar och filer och få auktorisering från det webbaserade gränssnittet Mycloud.


Vallagruppen Helpdesk - Online Support

Är ert företag i behov att få en proffsig helpdesk mot era kunder. Vi erbjuder Kundsupport via vårt molnbaserade Chattverktyg för er kunder. Principen är enkel - På er Shop / Webblösning adderar vi vårt Cloudbaserade Chattverktyg, vi utbildas och svarar på inkommande frågor för era kunder. Online, effektivt - era kunder får proffsig hantering i realtid. 


Vallagruppen - Digitala publikationer - Flipbooks

Behöver ni hjälp med att publicera publikationer Online på nätet i sk bläddringsbara Internetböcker eller som vi kallar det för Flipbboks. Vi hanterar allt från enstaka publikationer till att löpande hantera ert företags digitala böcker på nätet.


Vill ni veta mer eller kanske få en prisuppgift?

Kontakta oss genom att skriva en fråga till oss, använd vårt enkla formulär eller skriv till info@vallagruppen.com Självklart är ni varmt välkomna att ringa oss. 013-473 20 20

FRI OFFERT

Lämna din e-postadress - håll dig uppdaterad

6 circlesVallagruppen AB
Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Tel 013 473 20 20
info@vallagruppen.com
support@vallagruppen.com

Senaste nytt

11 augusti 2017
Idag har vi hört Anders Bagge på radion hela dagen, där han tipsar om att man ska besöka Djurens Hel...

Våra värden

Ni som kund är vårt kärnvärde, vi vill och vi kan...

Vår verksamhet bygger på att vi alltid är 100% seriösa och det i alla led. Välkomna att snacka med oss!

Copyright © 2016. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen