Sociala medier - ökad  synbarhetsnygg   designkostnadseffektivt

Vallagruppen får er att synas digitalt

Lösningar för och med sociala medier

Vallagruppen är proffs på lösningar kring Sociala Medier. Allt från integrationer till pushsystem, Vi hjälper även företag med lösningar för och kring Google my Business, Facebook, Instragram m.fl. Kunskap är nyckeln till en god strategi kring Sociala medier.

Proffsiga lösningar för er digitala strategi på sociala medier
Vallagruppen är proffs på webbutveckling med tillhörande Sociala Medier. Allt hänger samman med webbutveckling och en god strategi kring sociala medier. Parta med oss och låt oss förklara vad vi kan hjälpa er med. Sociala medier ska förstärka ert företags varumärke i kombination med att det ska vara enkelt att administrera. Vi har lösningarna...

Integrationer med sociala medier
Vallagruppen hjälper med olika former av integrationer på er webblösning. Vi hjälper företag att bygga sk. API bryggor mellan webb och medier. Vi erbjuder även sk. pushlösningar där nyheter, artiklar etc. automatiskt pushas till valda sociala medier. Med hög kunskap hjälper vi er välja rätt väg. Vallagruppen tillhandahåller även tjänsten att för er räkning jobba med annonser i Sociala Medier.

Att synas på Google
Att inte synas på Google är idag samma sak som man inte finns. Vi vet att Google mer eller mindre är helt ledande när det gäller sökmotorer. Vi hjälper företag att på ett bra och korrekt sätt synas i träfflistan till att få en korrekt och proffsig projicering på allt från Google Map till det som idag heter Google My Business. Idag är detta en viktig del i ett företags digitala kommunikation.