Svenstedts startar hösten med en ny och fräsch webbplats!

Vallagruppen bidrar till en bättre digital värld - Digital kommunikation för företag och föreningar
portfoliocase-svenstedts-stor.jpg

Oscar som äger Svenstedts AB hörde av sig till oss i behov av en ny webbplats som speglar hans företag och de tjänster som han erbjuder som installationskonsult.

På hans hemsida kan du läsa mer om vem Oscar är och hur idén om företaget växte fram. Här hittar du även detaljerad information om de tjänster som företaget erbjuder och kan enkelt skicka in din offertförfrågan via ett smidigt formulär. Vi har också tagit fram en smidig nyhetssida där Oscar kan skriva om nyheter och spännande projekt som han har arbetat med, något som vi alltid förespråkar och som Google älskar!

Kort om: Svenstedts

Företaget har som mål att bedriva teknisk konsultverksamhet i form av installationsledning, projektering, besiktning och CE-märkning inom bygg- och fastighetsbranschen. Med över 15 års erfarenhet från branschen besitter Oscar en bred installationsteknisk kompetens och erfarenhet.


Svenstedts erbjuder en rad tjänster inom installationsledning som anpassas efter projektets storlek och komplexitet. De åtar uppdrag som omfattar byggnadens alla installationstekniska system, vilket kan röra sig om allt från mindre ombyggnationer till stora komplexa nyproduktioner.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Erhåll fri offert

Vallagruppen står för en rad viktiga saker som trygghet, seriositet och kunskap. Att välja Vallagruppen som partner när det kommer till att utveckla ny webblösning, bygga e-handelsystem, få hjälp med online markandsföring. Ja kort sagt; Vi hjälper er när det kommer till proffsig, ökad digital närvaro

Vallagruppen AB

Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik

Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Vallagruppen Motala

Drottninggatan 50
591 27 Motala