Nya grafiska element till Wiromin

Vallagruppen tar sk mockups på nya grafiska element för Wiromin
Image

Vallagruppen tar fram sk mockups / första förslag för nya grafiska element för Wiromin

Det grafiska bygger på principen att Less is more. Enkelt och tydlighet är nyckeln

Se nedan utkast...

+ Image
+ Image

Wiromin AB – Kunskap och kvalitet i generationer | Företaget Wiromin AB startade 1992 i den lilla bruksorten Rejmyre i Östergötlands bergslag av Wivi och Roland Öster. om-oss-12012 började byggnationen av vår nya produktionslinje som stod klar sommaren 2013. I vår butik i Småländska Skillingaryd har vi försäljning av Lantbruksrelaterade produkter men även produkter för hund, katt och trädgård.

Vi tillverkar fodertillskott för de flesta djurslag såsom mineralfoder, flytande och torra vitaminer, premixer m.m. Kunden har alltid möjlighet att få sina produkter anpassade efter sina djurs speciella behov.

Vår målsättning är att alltid ge dig som kund, en så nytillverkad produkt som möjligt av de bästa råvarorna som finns på marknaden. Därför använder vi endast råvaror av absolut högsta kvalité för att upptagningsförmågan ska bli optimal hos dina djur och för att värna om vår natur.

Gårdsanpassat foder är en specialitet som vi gärna gör efter dina och eventuella foderrådgivares direktiv eller önskemål. Vi bedriver även legotillverkning av flytande vitaminer, mineralfoder, premixer samt fodertillskott.

Vi tillhandahåller även en rad olika råvaror. Med våra mångåriga kunskaper kan du alltid känna dig trygg när du använder våra produkter.

Vallagruppen AB

Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik

Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Vallagruppen Motala

Drottninggatan 50
591 27 Motala