Mölk Utbildningar får ny webblösning genom Vallagruppen

Vallagruppen bidrar till en bättre digital värld - Digital kommunikation för företag och föreningar

Vallagruppen fick uppdraget att bygga ny webblösning för Mölk Utbildningar. En presentationshemsida som beskriver företagets verksamhet och där man enkelt kan läsa mer om företagets olika utbildningar.
En webblösning där vi ville förmedla subtil känsla i mjuka färger och mjuka bilder.

Tillsammans med kunden har vi på bästa sätt processat denna webblösning. Kunden har skapat textinnehåll och vi på Vallagruppen har byggt lösningen kring texterna.

Vallagruppen önskar Mölk Utbildningar stor lycka till med webblösningen. Vi på Vallagruppen ser fram emot ett långt och givande webbsamarbete.

Mölk Utbildningar beskriver:

Över 30 år inom utbildning, idag yrkeshögskola och företagsutbildning inom data/IT och CAD

Vi är ett utbildningsföretag som är inriktade på utbildning inom data/IT och CAD, vi tar uppdrag på allt från stora och små företag till gymnasieskolor och andra utbildningsorganisationer.

Vi har erfarna utbildare med lång erfarenhet både från arbetslivet och pedagogiskt arbete anställda hos oss, utöver det har vi ett brett nätverk av konsulter vi samarbetar med.

Sedan 2010 driver vi egna YH-utbildningar tillsammans med Östsvenska Yrkeshögskolan, idag huvudsakligen inom mjukvaruutveckling och CNC samt 3D-teknik.

MÖLK startades som utbildnings- och konsultbolag av Dietmar Mölk 1990. Till en början var huvudinriktningen marknadsjuridik, organisationsutveckling, reklam, sälj och marknadsföring. Samtidigt med att bolaget växte fortsatte Dietmar Mölk som lärare på Linköpings universitet på deltid – och gör så än idag.

Redan i mitten av 90-talet utvidgades utbildningsutbudet till KY- och så småningom YH-utbildningar, utbildningssamarbeten med industrin och mot slutet av 90-talet mot data/IT-världen.

1995-2000 genomförde vi ett antal stora EU-Mål 3- och Mål 4-projekt och ett av dem, Pegasus (Kommunikationsdesign 1 år) utsågs till Sveriges bästa EU-projekt.

1999-2007 drev vi IT-gymnasiet med 250 studerande, deltog aktivt med utbildning och kvalitetssäkring av YH-utbildningar, fortsatte som marknads- och organisationskonsulter åt andra utbildningar och industrin och startade framgångsrikt en Företagarskola som fortfarande är aktiv.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Erhåll fri offert

Vallagruppen står för en rad viktiga saker som trygghet, seriositet och kunskap. Att välja Vallagruppen som partner när det kommer till att utveckla ny webblösning, bygga e-handelsystem, få hjälp med online markandsföring. Ja kort sagt; Vi hjälper er när det kommer till proffsig, ökad digital närvaro

Vallagruppen AB

Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik

Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Vallagruppen Motala

Drottninggatan 50
591 27 Motala