Melior Vita får ny webblösning genom Vallagruppen

Vallagruppen bidrar till en bättre digital värld - Digital kommunikation för företag och föreningar

Vallagruppen fick uppdraget att bygga ny webblösning för Melior Vita. En presentationshemsida som beskriver företagets verksamhet.
En webblösning i milda färger och mjuka bilder. Allt för att förmedla lugn och trygghet. Det är precis vad Melior Vita Omsorg strävar och arbetar mot tillsammans med sina klienter.

Tillsammans med kunden har vi på bästa sätt processat denna webblösning. Kunden har skapat textinnehåll och vi på Vallagruppen har byggt lösningen kring texterna.

Vallagruppen önskar Melior Vita lycka till med verksamheten som är en viktig del i samhället. Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete.

Lite information om Melior Vita Omsorg:
Företaget driver en verksamhet som erbjuder säkerhet, kvalitet, kompetens och trygghet.

De har mångårig erfarenhet av både behandling, omsorg, socialt arbete och skydd inom olika områden. Deras egna kunskapsbank är bred och unik och de arbetar ständigt för att fylla på, bredda och uppdatera sin kompetens för att kunna ge den bästa kvalitén och stöd till de människor vi möter i sin verksamhet.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Erhåll fri offert

Vallagruppen står för en rad viktiga saker som trygghet, seriositet och kunskap. Att välja Vallagruppen som partner när det kommer till att utveckla ny webblösning, bygga e-handelsystem, få hjälp med online markandsföring. Ja kort sagt; Vi hjälper er när det kommer till proffsig, ökad digital närvaro

Vallagruppen AB

Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik

Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Vallagruppen Motala

Drottninggatan 50
591 27 Motala