Mediafokus i Västervik erhåller ny webbplats av Vallagruppen Webbyrå Linköping - Småland

Vallagruppen bidrar till en bättre digital värld - Digital kommunikation för företag och föreningar

Ny webblösning levererad till Mediafokus

Vallagruppen tillsammans med Mediafokus bygger ny hemsida. En lösning där vi tillsammans med kunden satt deras nya hemsida efter deras önskemål.

En lösning som är bygg på det senaste av tekniker. Självklart och som vanligt fullt ut mobilanpassad. I ett tätt samarbete med Niklas Wrångberg på Mediafokus i Västervik

OM Mediafokus i Västervik

En trygg och kompetent mediapartner

Vi på MediaFokus är ett glatt och rutinerat gäng som jobbar med kundtidningar, grafisk design, reklam och event på uppdrag av kunder runt om i Sverige. I egen regi, och i samarbete med olika kommuner, producerar vi även annonsfinansierade tidningar och broschyrer med inriktning på näringsliv och turism. Det har vi gjort sedan 1998.

MediaFokus huvudkontor ligger i den småländska kuststaden Västervik, med en magisk utsikt över havet. Där jobbar våra projektledare, administratörer, annonssäljare och en av två grafiska formgivare. Vår andra formgivare kreerar från vår filial i det gamla regementsområdet i Ystad. Vi har dessutom ett stort nätverk av skickliga copywriters, redaktörer och fotografer spridda i Östergötland, Småland och Skåne.

Vill du ha en trygg leverantör med lång erfarenhet, bred kunskap och ett stort engagemang – tveka inte att kontakta oss!

 

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Erhåll fri offert

Vallagruppen står för en rad viktiga saker som trygghet, seriositet och kunskap. Att välja Vallagruppen som partner när det kommer till att utveckla ny webblösning, bygga e-handelsystem, få hjälp med online markandsföring. Ja kort sagt; Vi hjälper er när det kommer till proffsig, ökad digital närvaro

Vallagruppen AB

Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik

Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Vallagruppen Motala

Drottninggatan 50
591 27 Motala