Marstrom Composite får ny webb

Vallagruppen bidrar till en bättre digital värld - Digital kommunikation för företag och föreningar

Marstrom Composite fick ny responsive webblösning från Vallagruppen Webbyrå. Med denna lösning får Marstrom Composite en hållbar lösning för många år framåt. Lösningen är byggs med grunden att ge en sådan enkel administration som det bara är möjligt. Lösning är självklart fullt anpassad för mobila enheter som surfplattor, datorer och telefoner. Bygg på välkända Joomla som är en av världens mest använda plattformar.

+ Image
+ Image
+ Image

Det här är Marstrom Composite | Dagens utveckling handlar mycket om att minska och effektivisera energianvändningen.

Det handlar också om hållbara material och lång livslängd. Ett bra sätt att minska energianvändningen men även skapa andra fördelar är att använda lätta material. Produkter som ständigt ska startas eller stannas eller som måste kunna ta stora nyttolaster tjänar mycket på låg vikt. Även andra produkter som maskinfundament och balkar där små termiska förändringar är viktiga tjänar på låg vikt och styva material.

Marstrom Composite AB arbetar med kolfiberkompositer och i linje med de internationella utvecklingsmålen vill vi starta ett antal projekt kring designade material. Det betyder att vi vill finna användningsområden för kolfiberkompositer i nya eller befintliga tillämpningar.

Grundbehovet och produktionens kundnytta kan enkelt uttryckas med: ”att ersätta etablerade material med (kolfiber-)kompositer för att skapa bättre materialegenskaper, lägre vikt och högre styrka”

Vallagruppen AB

Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik

Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Vallagruppen Motala

Drottninggatan 50
591 27 Motala