Doyle - en blogg på Segling.guru

Vallagruppen bidrar till en bättre digital värld - Digital kommunikation för företag och föreningar
Image

Vallagruppen driftsätter vår senaste generation av bloggsystem för Doyle Segelmakeri. Denna blogg / webblösning skapades för att på ett bästa tänkbara sett ge Doyle ett proffssystem när det kommer till bloggar. Att bloggen sedan ligger på ett domännamn som är enkelt och smart gör inte saken sämre. Lägg den på minnet den heter: segling.guru. Normalt har man .se .com osv men numera finns det andra spännande ändelser på domännamn som .guru .site .shop m.m. - Värt att kolla.

+ Image
+ Image
+ Image

Doyle sailmakers Sverige är ett mindre loft i en större grupp som är spridd över hela världen och det Svenska loftet slog upp dörrarna 1989 av Nenne Andersson på samma adress som idag. Det som från början var ett service loft i den dåvarande Svenska Doyle organisation är idag Huvudloft i Sverige och drivs sedan 2008 av Ulf Tjernberg som började sin karriär som lärling på loftet.

Under nuvarande organisation har loftet utökat verksamheten och ny investerat i maskiner. Loftet drivs idag som ett familjeföretag utökad med säsongs personal. Sedan 2012 finns Doyle representerade i Skellefteå igenom Gunnar Holmqvist som servar Doyle kunder i norra Sverige.

Som en del av den världsomspännande Doylegruppen har vi tillgång till alla Doyles internationella resurser och drar fördel från stora projekten som t.ex. Hugo Boss och Proteus. Detta gör att vi kan prioritera vår egen Svenska produktion och engagera oss mer våra kunder och Svenska klasser som 2.4mR, Neppare och Triss jollar.

Vallagruppen AB

Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik

Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Vallagruppen Motala

Drottninggatan 50
591 27 Motala