Auterra i Gamleby får ny webblösning genom Vallagruppen

Vallagruppen bidrar till en bättre digital värld - Digital kommunikation för företag och föreningar

Auterra Gamleby får ny webblösning av teamet på Vallagruppen

Vallagruppen tackar för uppdraget med att bygga en helt ny webblösning. En webblösning som på ett revligt sett beskriver företagets verksamhet. Lösningen bygger på det senaste av tekniker och bygger på ett CMS där kunden enkelt och smidigt kan administrera sin hemsida.

Vi tackar Frida och Susanna på Auterra för deras proffsigt utförda samarbete och önskar de lycka till med sin nya webblösning. Nästa steg blir nu att jobba upp en Intranätlösning med Sharepoint i botten.


Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er kontakta oss för mer information.
Mikael Andersson | 013 473 20 21 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anneli Cronstrand | 013 473 20 27 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kort om Auterra | Från garageföretag till väletablerad totalentreprenör

Auterra Infrastructure AB startades 2014 av John Zeylon, Thorbjörn Huxon och Fredrik Svensson under namnet Gamleby Mark & Bygg. 2015 ombildades företaget till Aktiebolag.

Från start bedrev företaget verksamhet främst i fiberbranschen men erbjöd även tjänster inom bygg- och anläggningsbranschen, markbyggnation och schaktarbeten.

Man anställde en Key account manager och med hans goda kontakter på fibersidan gick företaget över till att ta ett helhetsgrepp och bli totalentreprenör inom fiberbyggnation.
Vi har därefter knutit viktiga kontakter med uppdragsgivare såsom Telia, IP-Only och Kommuner.

2018 valde vi att byta namn till Auterra Infrastructure AB för att förmedla en tydligare bild av företagets tjänsteutbud och mål.

Sedan starten 2014 har vi vuxit kraftigt och är idag en etablerad totalentreprenör inom fiberbyggnation i Sverige och ett välkänt namn för markbyggnation i närområdet.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Erhåll fri offert

Vallagruppen står för en rad viktiga saker som trygghet, seriositet och kunskap. Att välja Vallagruppen som partner när det kommer till att utveckla ny webblösning, bygga e-handelsystem, få hjälp med online markandsföring. Ja kort sagt; Vi hjälper er när det kommer till proffsig, ökad digital närvaro

Vallagruppen AB

Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik

Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Vallagruppen Motala

Drottninggatan 50
591 27 Motala