DOYLE - EN BLOGG PÅ SEGLING.GURU


VALLAGRUPPEN BIDRAR TILL EN BÄTTRE DIGITAL VÄRLD - WEBBUTVECKLING FÖR FÖRETAG OCH FÖRENINGARVallagruppen driftsätter vår senaste generation av bloggsystem för Doyle Segelmakeri. Denna blogg / webblösning skapades för att på ett bästa tänkbara sett ge Doyle ett proffssystem när det kommer till bloggar. Att bloggen sedan ligger på ett domännamn som är enkelt och smart gör inte saken sämre. Lägg den på minnet den heter: segling.guru. Normalt har man .se .com osv men numera finns det andra spännande ändelser på domännamn som .guru .site .shop m.m. - Värt att kolla.

KOLLA IN KUNDENS WEBBPLATS


slide01
slide02
slide03


Doyle sailmakers Sverige är ett mindre loft i en större grupp som är spridd över hela världen och det Svenska loftet slog upp dörrarna 1989 av Nenne Andersson på samma adress som idag.  Det som från början var ett service loft i den dåvarande Svenska Doyle organisation är idag Huvudloft i Sverige och drivs sedan 2008 av Ulf Tjernberg som började sin karriär som lärling på loftet.

Under nuvarande organisation har loftet utökat verksamheten och ny investerat i maskiner. Loftet drivs idag som ett familjeföretag utökad med säsongs personal. Sedan 2012 finns Doyle representerade i Skellefteå igenom Gunnar Holmqvist som servar Doyle kunder i norra Sverige.

Som en del av den världsomspännande Doylegruppen har vi tillgång till alla Doyles internationella resurser och drar fördel från stora projekten som t.ex. Hugo Boss och Proteus. Detta gör att vi kan prioritera vår egen Svenska produktion och engagera oss mer våra kunder och Svenska klasser som 2.4mR, Neppare och Triss jollar.


Vill ni veta mer eller kanske få en prisuppgift?

Kontakta oss genom att skriva en fråga till oss, använd vårt enkla formulär eller skriv till info@vallagruppen.com Självklart är ni varmt välkomna att ringa oss. 013-473 20 20

FRI OFFERT

Lämna din e-postadress - håll dig uppdaterad

6 circlesVallagruppen AB
Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik - Filial
Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Tel 013 473 20 20
info@vallagruppen.com
support@vallagruppen.com

Senaste nytt

19 september 2018
Vallagruppen hjälper er att växa i den digitala världen | Just nu erbjuder vi er en effektiv paketer...

Våra värden

Ni som kund är vårt kärnvärde, vi vill och vi kan...

Vår verksamhet bygger på att vi alltid är 100% seriösa och det i alla led. Välkomna att snacka med oss!

VG2018

Copyright © 2016. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen