• Tel 013-473 20 20 | Öppet Mån - Fre 8:00 - 17:00

K-Light fick snabbt en ny webb


Vallagruppen levererar webbdesign - snabbt, smidigt och med stor proffsighetVallagruppen levererar webbdesign - snabbt, smidigt och med stor proffsighet.

En ny lösning för K-Light Sweden AB med snabb leverans och med hög proffsighet var en viktig parameter för vårt projekt. Vallagruppen satte en sk. mockup som vi sedan använde för verkställande att nedan lösning.

Besök K-Light Sweden AB,s webbplats: Gå vidare här

slide01
slide02
slide03


Det här är K-Light Sweden AB | K-Light Sweden AB är vår säljorganisation i Sverige och K-Light Technology Ltd vår tillverkare av LED-produkter i Kina.Med ett enastående ingenjörteam, mycket avancerad utrustning för testning och många års erfarenhet av tillverkning har vi möjlighet att producera mycket högkvalitativa LED-produkter.

Vår produktportfölj innehåller bland annat LED-lysrör, LED-paneler och LED-lampor som ofta tillämpas i kontorsbyggnader, köpcentrum, fabriker, hotell, sjukhus och skolor, men också andra produktgrupper där efterfrågan och krav snabbt ökar för att kunna byta alla typer av omorderna ljuskällor inom alla kundsegment och verksamhetsområden.


Vill ni veta mer eller kanske få en prisuppgift?

Kontakta oss genom att skriva en fråga till oss, använd vårt enkla formulär eller skriv till info@vallagruppen.com Självklart är ni varmt välkomna att ringa oss. 013-473 20 20

FRI OFFERT

Lämna din e-postadress - håll dig uppdaterad

6 circlesVallagruppen AB
Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Tel 013 473 20 20
info@vallagruppen.com
support@vallagruppen.com

Senaste nytt

04 oktober 2017
Stort grattis säger vi till vinnaren av Vallagruppen Lopp Kriteriet V75 Avd 5 Trevlig prisutdelning...

Våra värden

Ni som kund är vårt kärnvärde, vi vill och vi kan...

Vår verksamhet bygger på att vi alltid är 100% seriösa och det i alla led. Välkomna att snacka med oss!

Copyright © 2016. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen