vallagruppen-drift-korvgubben

Vallagruppen fick uppdraget att hantera driften för Krovgubbens - En senap och ketchup som är utöver det vanliga och värd att testa tycker vi på Vallagruppen

I detta case blev det brådis med att säkra drift av webblösningen och inte minst att säkra drift av formulär för beställningar m.m. Lösningen blev att Vallagruppen gick in och tog fullt ansvar för driften 24/7 såsom backup alla dagar i veckan och inte minst uppdateringsansvar.

Vad är då webbuppdateringsansvar. Varje månad loggar vi kundens plattform, vi ser över alla komponenter och gör uppdatering av plattformen om så behövs. Vi tillser att alla tillhörande tillägg är up to date. Kort sagt, vi tar tempen på alla delar på webblösningen och ser till att allt är okej. Vi kallar detta för: Webbupdate.

Idag är detta ett måste för att hålla plattformen / hemsidan säkrad mot hacking och andra oönskade funktionsfel.


Kort om: Från en korvkiosk till idag

Korvgubbens finsenap har funnits sedan 1953 som då tillverkades av en man som ägde en korvkiosk, en riktig korvgubbe med andra ord. På den tiden skulle nämligen den som sålde korv se ut på ett speciellt sätt, man skulle vara rent och snyggt klädd, med mössa, skjorta, slips och en vit rock. Hur detta såg ut kan man se på våra senapsburkar.

När han sålde sin korvkiosk hade hans senap blivit så populär, att han även kunde sälja receptet och på så sätt började senapen tillverkas i en större skala. Korvgubbens finsenap har haft några ägare och har producerats på olika platser i Sverige genom tiderna.

Besök kunds webbplats på: www.korvgubbens.se


[forms ID=2]