vallagruppen-kodning-blogg

Vi har bara sett början av vad systemutveckling innebär för vår värld. 

Det viktigaste för oss på Vallagruppen är att förstå och tillmötesgå kundens allt högre krav på stabila och säkra systemlösningar.

Systemutveckling kan vara en rad olika lösningar. Hos oss kan ni få hjälp med att bygga egna fristående plattformar och det kan vara att bygga samman olika system. 

Effektivisering | Att effektivisera är ofta en utgångspunkt när det kommer till systemutveckling och här har Vallagruppen kunskapen att hjälpa er. Det kan tex. vara enkla lösningar som att få tidsrapporteringarna direkt in i affärssystemet. Allt för effektivisera arbetet.

Teknikutveckling | Vi ser hur teknikerna utvecklas och med det också hur man som företag kan effektivisera sina lösningar. Det kan vara kopplingar mot ärendehanteringssystem, mina sidor med eget login, det kan vara att skapa säkra verifieringar med Mobilt Bank, det kan vara helt fristående system. Allt är möjligt!

Driftlösningar | Vallagruppen är företaget som även hanterar era driftlösningar, vi har många års erfarenhet och vet hur vi på bästa sätt kan ta hand om er systemdrift. Vi kan erbjuda lösningar så att din hemsida kan ta emot  upp emot 50 000 besök över en helg och över 5000 samtida besök.

Här jobbar vi med Proxylösningar och hög bandbredd. Vi har redundans på internetkapacitet och vi använder uteslutande servrar med hög prestanda. Vi anpassar också serverlösning för ändamålet.
Kort sagt vi ser till att ni får en fungerande driftlösning med kapacitet som är anpassad.


Digital kommunikation när den är som bäst. Sist men inte minst vi håller bra prisbilder och vi finns nära dig i centrala Sverige - Vi utgår från våra kontor i Linköping Motala och Västervik. För oss är alla kunder lika mycket värda, alla är varmt välkomna. Vill ni veta mer tveka inte att kontakta oss.


Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er i er digitala process? Kontakta oss

Tel: 013 473 20 20
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
För offert: https://www.vallagruppen.com/offert