Vallagruppen kliver in i hösten - Skype blir Teams, rörliga stillbilder etc.

vallagruppen-sparvagn-blogg

Hösten är här och som vanligt går utvecklingen rasande fort. Nu den 1 nov försvinner klassiska Skype, Instagram Likes försvinner etc...

Vi är företaget som håller koll. Att Skype går i graven är inget nytt det har legat på agendan ett tag. Vad är då lösning?

Det finns såklart en rad lösningar men den naturliga lösningen är att börja använda Teams som ingår i Office 365. Detta är ett verktyg som utvecklas löpande och det blir bara bättre och bättre.

Vad är då Teams. Det är en del i Office 365 och här kan man jobba med Online chatt, man kan köra Teams samtal, man kan jobba med grupper och mycket mer. Kika in på länken för mer info. https://products.office.com/sv-se/microsoft-teams/group-chat-software?market=se


 Som vanligt så går tiden fort. Vi på Vallagruppen har många saker på gång vilket är jätteroligt, utvecklande och utmanande.


Göra stillbilder rörliga | Det som går snabbast är nog det vi kallar för Social Marketing. Att företag måste synas digital är idag nästan ett måste och här hjälper vi oavbrutet våra kunder.

Allt ifrån att sätta strategier till att göra små enkla saker som gör skillnad. Sist ut är att jobba med stillbilder och att göra vissa delar rörliga. Det kan vara en sådan liten sak som gör att besökaren stannar till och faktiskt blir fångad för att sen göra en CTA (En åtgärd).

Nedan ser ni ett par exempel på hur man kan göra en stillbild mer spännande. Tänk på att det kan ta ett tag att ladda in bilderna, de är rätt stora. Perfekt för Social Marketing.

* I detta skede fungerar dessa ej i mobiltelefoner, det krävs appar som Instagram, Facebook etc. För att se principen surfa in via er dator

bakfoto2

Ett annat litet ex. på rörlig stillbild.

hastar

Det år små rörelser, men det kan vara skillnaden till att man får det där lilla extra som gör att det lyfter ett steg till. Nedan en liten bild i hur man enkelt skapar den rörliga stillbilden.

news

 

1
Melior Vita – Lanserar ny webblösning – Design Val...
Behöver ni två alt tre kontorsrum? Centralt i Link...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.vallagruppen.com/

Vallagruppen AB

Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik

Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Vallagruppen Motala

Drottninggatan 50
591 27 Motala