Idag 2 år efter påbörjat jobb, stänger vi ner vårt driftcenter till förmån för nya bättre lösningar.

vallagruppen-driftcenter-01

Vallagruppen tog för två år sedan ett beslut att avveckla sitt egna driftcenter. Anledningen var enkel, som mindre företag kan man inte hålla de krav som numera möts. Vi har nu under två års tid avvecklat ett antal Exchange servers, Webb servers, Backup servers, AD replikas etc.

Vi har utfört destruktioner på våra servers så data ej hamnar i felaktiga händer. Nu är allt klar… Alla kontakter är nu utdragna. Processen har varit lång, intensiv och vissa fall krävande, både för oss och för vissa av våra kunder.

Vi har gått till ytterst moderna lösningar som att köra och hjälpa våra kunder in i Office 365 miljöer, Sharepoint. Vi har byggt våra nya lösningar på Virtuella lösningar i högsta kvalitet.


Vi har i samtid med våra driftpartners byggt avancerade driftlösningar för kunder som ställer särskilda krav.
Vi vill tacka våra driftpartners Exeo och Valvea för ytterst fina insatser. Tillsammans med våra duktiga driftpartners driver vi våra lösningar konstant framåt.


Vallagruppen har nu ytterst moderna och kostnadseffektiva driftlösningar och vi står redo att hjälpa er som kund. Hos oss får ni hjälp med allt från Ax till Limpa – Webbutveckling – Design – Online marketing – Driftlösningar – E-postsystem och inte minst, alltid med en kvalitativ support.

 

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er med området för Digital Kommunikation kontakta oss...

Tel. 013 473 20 20 - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - Offert Online

1
Vallagruppen sponsrar Loftahammar Endurance Day me...
Vallagruppen stöttar AA-Video i deras Inbound mark...