Glöm inte texten på hemsidan - Google gillar "content"

vallagruppen-google-texter-f_20181009-055122_1

Mycket bilder och lite text kan tyckas modernt och trendigt men Google gillar text.

Google baserar hela sin indexering på innehållet i texten så tänk på att skriva så att det både blir intressant och tydligt. Undersökningar visar att du har bara 6-8 sekunder på dig att få din potentiella kund att bli intresserad och vilja stanna längre. Så ta chansen och skriv lättförståeligt, strukturerat och fokuserat. Tänk också på att inte ha samma text på olika platser på din hemsida.

Duplicate content eller "dubbelt innehåll" är när samma text visas på olika URL:er vilket kan ge problem vid sökmotorsoptimering (SEO). Du ska se till att varje sida endast kan nås från en URL.

Uppdatera ofta!
Google gillar också uppdaterade hemsidor. Glöm inte bort att lägga ut nyheter och förändringar på din sida. Ju oftare det händer något nytt på hemsidan desto större chans att få en bättre placering på Google. Även besökare har en anledning att återkomma om sidan uppdateras regelbundet med intressanta inlägg. De ser då ett företag som förnyar sig och vill dela med sig av sin kompetens.

Planera!
Bestäm vem eller vilka i företaget som ska göra inläggen. Scemalägg att 2-3ggr /månad skriva om någon nyhet eller om tips som ni vill dela med er av. Det kommer att göra susen för er placering på Google samt locka fler besökare till er hemsida.


Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa just er!
Kanske ni själva går i funderingarna i hur ni kan få ökad synbarhet på nätet?
Tveka inte att kontakta oss för att få mer information.


 

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er, kontakta oss enligt nedan och vi återkommer inom kort.

Vi svarar på frågor normalt samma dag som det inkommer.
I vissa fall vid hård belastning kan det ta lite längre tid.

1
Vallagruppen bygger ny webblösning för Oskarshamn ...
Vallagruppen bygger för Bostadsbolaget i Västervik...