Få ett proffsigt affärssystem | Vallagruppen tipsar om Blikk

vallagruppen-blikk

Att man som företag har ett bra affärssystem är en oerhört viktig beståndsdel.

Vi på Vallagruppen har nu under längre tid kört Blikk och kan konstatera att det är en lösning som håller mycket hög kvalitet. Blikk är även ett företag som hela tiden förfinar och förbättrar sitt system vilket gör det förnämligt att gå in i.

Nu lanserar Blikk en ny tjänst vilket innebär att man i systemet kan skicka offerter för digital signering. Signeringen sker genom tjänsten Scrive som vi använt under många år. Till detta är det mycket enkelt att koppla ihop Blikk med ex.vis Fortnox, Visma etc. M.a.o. Här får man som företag massor vassa lösningar i smart paketering.


Vi på Vallagruppen har en djup kunskap om dessa system och hjälper er gärna att komma igång på bästa tänkbara sätt. Vill ni veta mer om hur vi använder systemet dess för och nackdelar kontakta oss.

Kontakta oss för mer information.
Mikael Andersson - Tel. 013 473 20 21 - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anneli Cronstrand - Tel. 013 473 20 27 - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

1
En spännande lansering | Idag lanserade vi Oskarsh...
Vallagruppen erbjuder | Färdig API-Brygga mot Tick...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.vallagruppen.com/

Vallagruppen AB

Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik

Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Vallagruppen Motala

Drottninggatan 50
591 27 Motala