Är ditt företag synligt för andra än dina följare?

Artiklar-annonsering

Att det är viktigt att ditt företag syns online är nog ingen större nyhet för dig. Pandemin har resulterat i en tydlig ökning i användandet av sociala medier och de digitala plattformarna har blivit en väsentlig del i företags marknadsföringsstrategier.

Vi vet att det kan kännas svårt eller tidskrävande att starta i gång och bibehålla en tydlig röd tråd i sin marknadsföring, det är ingenting du får gjort på en dag. Vi hjälper dig mer än gärna med detta. Vi förstår vikten av relevant innehåll och arbetar efter en tydlig ram med våra kunders marknadsföring.

Vallagruppen har gedigen erfarenhet av marknadsföring i sociala medier och vi arbetar med kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, Youtube, Tiktok och Snapchat. Alla företag är olika och därför är det viktigt med en analys av er målgrupp och att ta fram material som speglar just ert företag. Vi tittar även på vilka plattformar som är aktuella för just er målgrupp och därefter sätter vi upp en plan i form av ett körschema som vi provar och utvärderar tillsammans.


Era konkurrenter finns troligtvis online och marknadsför sig via annonsering, så varför inte prova ni med? Boka in en konsultation med oss så sätter vi upp en plan som passar er!

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er i er digitala process? Kontakta oss

Tel: 013 473 20 20
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
För offert: https://www.vallagruppen.com/offert

0
Talar texterna på din hemsida till din målgrupp?
Speglar din hemsida ditt företag?

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.vallagruppen.com/

Vallagruppen AB

Fridtunagatan 2
582 12 Linköping

Vallagruppen Västervik

Strandvägen 1B
593 32 Västervik

Vallagruppen Motala

Drottninggatan 50
591 27 Motala