Örebrotravet får ny webbplattform -passar för alla

vallagruppen-orebrotravet-sm

Örebrotravet väljer att uppgradera sin webblösning mot Vallagruppen´s nya plattform som fullt ut är anpassad för travbanor i Sverige.

Vallagruppen har tagit fram en helt ny gemensam plattform som passar alla travbanor i Sverige.

Örebotravet väljer att uppgradera sin webblösning, superkul tycker vi på Vallagruppen. Örebrotravet får med det en webblösning som ligger rätt i tiden och inte minst det ger en enklare administration.

Plattformen är speciellt framtagen för att passa travbanor runt om i Sverige, med vår långa kunskap har vi skapat en lösning som bottnar i att passa för just travbanor. Vid uppbyggnad av denna plattform har vi lagt ett mycket stort fokus på att skapa en enkel och effektiv administration, vi har skapat smarta lösningar för besökaren. Kort sagt vi har byggt en lösning som helt och hållet är anpassad för travsporten i Sverige.

Genom denna gemensamma webbplattform kommer även positiva effekter inte minst när det gäller kostnadseffektiviteten.

Som vanligt står vi alltid för support mot våra kunder och vi har driftlösningar för krävande sajter med höga flöden av besökare.


Vill ni veta mer eller kanske få en prisuppgift?

Kontakta oss genom att skriva en fråga till oss, använd vårt enkla formulär eller skriv till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Självklart är ni varmt välkomna att ringa oss. 013-473 20 20

[button style="default" href="/component/content/article/?Itemid=1628" target="_self"] FRI OFFERT [/button]

 Att välja Vallagruppen ska vara tryggt för er som kund - Klicka in på nedan för att läsa mer om trygghet till er som kund

5
Mantorptravet bygger ny webblösning genom Vallagru...
PROMO NORRKÖPING FÅR LANDNINGSSIDA + ONLINE MARKET...