vallagruppen-mobiltbankid-blogg

Låt era kunder signera sig med Mobilt BankID på er webblösning | En tjänst från Vallagruppen

Vallagruppen har lösning för ert företag när det kommer till lösningar för företag med Mobilt BankID. Det finns idag lösningar där man får betala dyra pengar per signering som sker på er webbplats. Vi gör det enklare. Hos oss betalar man en mindre månadskostnad och det är allt.

Principen är mycket enkel. Ni har er webbplats där ni önskar få, att era kunder signerar sig med Mobilt BankID. Det kan vara vid betalningar, det kan vara vid godkännande av avtal, det kan vara för godkännande av ett formulär eller det kan vara för verifiering vid inloggningar. Oavsett så har vi lösningen för själva signeringen.


Principen är enligt några enkla steg.


Vill ni veta mer om vår lösning för Mobilt BankID kontakta oss så förklarar vi mer ingående hur det fungerar. Tel. 013-473 20 21 - Mikael Andersson - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Kostnad för implementering beror lite på vilken plattform ni idag använder, vart och hur ni önskar använda er lösning för signering med Mobilt BankID samt trafik på webbplats.

Normalt kundscenario...
Kund X önskar signering av avtal via ett formulär.
Normal implementering: Ca: 7 timmar.
Kunds webbplats har sk. normaltrafik: Månadskostnad fr. 695:-
Det innebär en totalkostnad på cirka: 6 900:- jämte ovan månadskostnad.