Xpendo – Löneadministration | Ny webb lanseras av Vallagruppen

vallagruppen-xpendo-lonhantering-webb

Vallagruppen fick uppdraget att inför Jul bygga och lansera ny hemsida för Xpendo

Webblösningen är av det lite enklare snittet, sparsmakat med grafiska objekt. Här är det budskapet som är det viktiga. Lösningen är fullt optimerad för att på bästa sätt synas på Google. Hemsidan är sökmotoroptimerad med det som kallas för Onpage SEO. Hemsidan har även en enklare call to action. Ett formulär där kunden enkelt kan begära offert, komma i kontakt med etc.

Ett projekt där vi hållit högt tempo, detta för snabb lansering. Vid lansering hjälpte vi kunden med hantering av dess ompekning, uppsättning av e-postregelverk etc.


Kort om: Xpendo är specialiserade inom lönehantering och HR.

Vi finns i Östergötland, Linköping och med dagens digitala teknik kan vi hantera löner över hela landet. Vår personal har över 30-års erfarenhet av lönehantering och HR frågor vilket gör att ni som kund är trygga händer.

Vår idé är att på ett effektivt och säkert sätt hantera löner åt företag som väljer att lägga ut sin löneadministration på ett konsultföretag. Så kallad löneoutsourcing. Till ett fast pris!

Vi erbjuder även konsultation inom HR. Oavsett om man som arbetsgivare är bunden till kollektivavtal eller ej så är dagens regelverk och lagar omfattande i förhållandet mellan arbetsgivare och anställda. Från rekrytering till uppsägning och allt däremellan! Behöver ni hjälp med löneadministration - Besök kunds webbplats


Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er, kontakta oss enligt nedan och vi återkommer inom kort.

Vi svarar på frågor normalt samma dag som det inkommer.
I vissa fall vid hård belastning kan det ta lite längre tid.

3
Cancerhjälpen sponsras av Vallagruppen i Juletider
Vintern är snart på plats - Vallagruppen säkrar dr...
Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998