Vallagruppen hjälper företag från idé till verklighet

Artiklar-vg-vi_20220427-103845_1

Behöver ert företag en ny webbplats eller en uppgradering av er gamla? Vallagruppen bygger webbplatser utefter kundens behov och önskemål! Vi skapar moderna och lättnavigerade webbplatser med fokus på att synas. En webbplats kan används för att informera, sälja, kommunicera och/eller underhålla. Det är därför viktigt att synas på rätt ställen och framför allt på rätt sätt! Nedan listar vi tre viktiga byggstenar vid uppbyggandet av en webbplats för dig att tänka på:


Vilka är ni?

Alla företag har ett varumärke. Det kan vara er identitet som företag eller en specifik produkt. Fastställ vilka ni är, vilken känsla ni vill ge till kunden och hur ni vill upplevas. Är ni ett jordnära företag eller urban, trendig och högkvalitativ? Är hela världen era kunder eller har ni en liten specifik kundgrupp? Er identitet lägger grunden för webbplatsens design och utförande och därför är den så viktig!

Vad vill ni åstadkomma med er webbplats?
Fundera på vilken roll er webbplats spelar för företaget. Är ni ett företag med enbart fokus på webbhandel eller vill ni ha en webbplats för att marknadsföra en specifik produkt? Då är er webbplats av stor grund och bör således också satsas hårt och stort på. Webbplatsens syfte är en av grundstenarna till en fungerande design.

Varför behöver du en webbplats?
Vad är dina mål som du vill uppnå med hjälp av en webbplats och vilken roll spelar din webbplats i ditt företagande? Strukturen och designen är i behov av att kunna återspegla samma ändamål.
En webbplats har ett behov av att erbjuda en funktion av olika slag till sina besökare och för att kunna göra det behöver besökaren förstå vad webbplatsen vill erbjuda och därför är det viktigt med en tydlig målbild.

Vallagruppen erbjuder ett team med stilsäkra webbdesigners och innehar en bred kompetens inom webbutveckling och programmering.
Behöver ni hjälp så tveka inte att kontakta oss på Vallagruppen så hittar vi gemensamt den perfekta lösningen för ert företag i den digitala processen! 

Tel: 013 473 20 20
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

0
Marknadsföring online - Vi får ert företag att syn...
Glad Påsk önskar vi på Vallagruppen!
Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: +46 (0)13 473 20 20
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998