Vallagruppen hjälper dig med din digitala strategi!

vallagruppen-digital-strategi-blogg

Den digitala medvetenheten är ständigt närvarande och påtaglig och många företag funderar på hur man kan utveckla sin verksamhet inom detta område.

Vad behöver du för verktyg för att kunna ta nästa steg i din digitala utveckling? Har du funderat i dessa banor men inte riktigt vet hur du kan tänka eller vart du kan vända dig.
Vi på Vallagruppen har på senare år märkt ett ökat intresse för dessa frågor och du delar detta med många andra företagare.


Vad innebär digital strategi för just dig? Är det en ökad närvaro på sociala medier, är det en mer tydlig strategi via dina sociala kanaler du är ute efter eller rent av digitalisera några av dina administrativa repetitiva uppgifter. Rör det sig om sökmotoroptimering eller sökmotormarknadsföring? Det kanske till exempel handla om att minska de fysiska träffarna för att signera dokument, det går ju lätt att ordna med digital signering eller signering med bank-ID. Vill du driva en butik på nätet har vi redan färdiga lösningar åt dig, du kanske sitter med en fysisk butik idag och vill nå ut till fler kunder?


Vallagruppen har funnits i över 15 år och har stor kunskap inom detta breda område. Vi försöker alltid hålla oss uppdaterade med det senaste och konstant utveckla nya koncept att hjälpa just ert företag med.

Vi kan ta ansvar för det mesta runtomkring din kärnverksamhet såsom hemsidor, marknadsföring, sharepointlösningar i kombination med Office 365.


Vad det än kan tänkas vara du vill göra tar vi gärna en dialog med dig för att lyssna in vad det är du önskar uppnå.
Du når oss enkelt via mail eller telefonsamtal eller via vårt formulär nedan.


Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er i er digitala process? Kontakta oss
Tel: 013 473 20 20
E-post: 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
För offert: https://www.vallagruppen.com/offert

2
Vallagruppen bygger digital branding för Däckia To...
Vallagruppen lanserar sökmotors optimerad landning...
Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998