Tillsammans blir vi starka | Webbutveckling i absolut framkant

tillsammans

Man brukar säga att tillsammans blir vi starka och det stämmer i många fall | Vi knyter an detta i att vi gemensamt och tillsammans med er utvecklar er nya, kommande webblösning.

Ni kan er verksamhet bäst och vi är proffs på webbutveckling och tillsammans i detta blir slutresultatet sådär extra bra. Tillsammans bygger vi er framtida webb.

Vad bör man fundera över när man bygger en ny webblösning. Vi brukar säga så här...

Målbild | Se över vad era mål är, vad har ni idag och vad vill ni åstadkomma med en ny webblösning.

Att synas på Google | Att synas på Google är en mycket viktig del i arbetet med ett företags webblösning.
Här tittar vi gemensamt på hur man kan jobba med de verktyg som Google idag tillhandahåller. Det är ex.vis Google My Business, Google Analytics, Google Search Console etc. Viktiga verktyg för att hamna rätt med er lösning på "nätet"

Sökmotoroptimering | Att optimera hemsidan mot sökmotorer är viktigt för att synas på det som heter organiska träfflistan. En ny hemsida får alltid dålig pagerank så här handlar det om att göra rätt optimeringar. Det är allt från det som kallas för 301: strategi, till att sätta rätt titlar, metabeskrivningar etc. I samband med lansering så kan det vara av godo att stötta sin hemsida med Google annonser sk. AD-Words.

Generera business | Er hemsida ska operera för ert företag och nästan i alla fall handlar det om att samla in presumtiva leads. Helt enkelt att hemsidan genererar affärer. Här skapar vi smarta Online formulär och vi jobbar med det som kallas för CTA på er hemsida. (Call to action) Det ska vara enkelt att komma i kontakt med ert företag. Lätt att hitta och lätt att komma till avslut.

Kedjan | Vi skapar och designar kedjan. Vi designar och bygger er webblösning, vi tillser att lösningen blir optimerad med funktioner som SEO program, hantering av nyhetsbrev och hantering av formulär. Vi står för er drift och vi står för underhåll. Allt detta utifrån vad ni som kund önskar... 

Att erhålla offert | Vi brukar vilja träffa er som kund, det tycker vi är trevligt! Vid vår första träff gör vi en analys av vad ni idag har, ser över målbilder och här kommer vi även med frågeställningar som kommer att beröra. Kort sagt vi lämnar inget åt slumpen.

Önskar ni komma i kontakt med oss.
Kontakta Anneli Cronstrand | 013 473 20 27
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

1
Vallagruppen fick uppdraget att för Solvalla Arena...
Fullt ös på nätet för ASVT - 168 000 sidvisningar
Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998