Talar texterna på din hemsida till din målgrupp?

Artiklar-copy

Vad är det man ska tänka på egentligen när man skriver texter till sin hemsida? Att ge sig in i textdjungeln kan kännas övermäktigt och att få ut sitt budskap kan ibland kännas helt hopplöst. Vi är en byrå med lång erfarenhet inom copy och webbutveckling och hjälper er gärna att se över era texter.

En dåligt skriven text gör ofta läsaren distraherad och i värsta fall når inte budskapet fram som du vill förmedla. En noga genomtänkt text fångar däremot upp läsaren och gör besökare nyfiken på att läsa mer. Tekniskt korrekta skrivna texter löser dock inte hela pusslet, ni får inte heller glömma bort att visa lite personlighet och hjärtat i företaget när ni skriver era texter.


Hur går det till när vi hjälper ett företag med texter?

  1. Vi börjar alltid med att göra en analys av din webbplats där vi går igenom hur texterna är uppbyggda både språkmässigt och ur ett seo-perspektiv.
  2. När vi har utvärderat era texter och hur webbplatsen är uppbyggd kan vi göra en uppskattning av vår arbetsinsats.
  3. Därefter går vi in och gör de ändringar som behövs så att era texter både är seoanpassade och talar till er målgrupp. Förhoppningen är att ni efter vårt arbete kommer att ha en tydligare hemsida med intressanta texter som rankar högre på Google.

Behöver ni hjälp att se över era texter? Ring eller maila till oss så tar vi en diskussion om era möjligheter till en bättre webbplats!


Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er i er digitala process? Kontakta oss

Tel: 013 473 20 20
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
För offert: https://www.vallagruppen.com/offert

1
Vallagruppen åpner dørene i Norge
Är ditt företag synligt för andra än dina följare?
Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998