Svenstedts startar hösten med en ny och fräsch webbplats!

Artikel-svenstedts

Oscar som äger Svenstedts AB hörde av sig till oss i behov av en ny webbplats som speglar hans företag och de tjänster som han erbjuder som installationskonsult.

På hans hemsida kan du läsa mer om vem Oscar är och hur idén om företaget växte fram. Här hittar du även detaljerad information om de tjänster som företaget erbjuder och kan enkelt skicka in din offertförfrågan via ett smidigt formulär. Vi har också tagit fram en smidig nyhetssida där Oscar kan skriva om nyheter och spännande projekt som han har arbetat med, något som vi alltid förespråkar och som Google älskar!

Om företaget: Företaget har som mål att bedriva teknisk konsultverksamhet i form av installationsledning, projektering, besiktning och CE-märkning inom bygg- och fastighetsbranschen. Med över 15 års erfarenhet från branschen besitter Oscar en bred installationsteknisk kompetens och erfarenhet.

Svenstedts erbjuder en rad tjänster inom installationsledning som anpassas efter projektets storlek och komplexitet. De åtar uppdrag som omfattar byggnadens alla installationstekniska system, vilket kan röra sig om allt från mindre ombyggnationer till stora komplexa nyproduktioner.


Så säger vår webbutvecklare Charlotte om projektet: Ett roligt och spännande uppdrag att få dyka ner i en ny bransch och lära sig lite mer om byggbranschen. Oscar hade sen tidigare en tydlig grafisk profil som passade hans varumärke bra vilket gjorde starten på arbetet smidigare. Tillsammans arbetade vi fram en stilren sida med fokus på de tjänster som Oscar erbjuder i företaget.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er i er digitala process? Kontakta oss

Tel: 013 473 20 20
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
För offert: https://www.vallagruppen.com/offert

1
En modern webbplats åt Fast Forward Girls
Är du Vallagruppens nya webbutvecklare?
Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998