Kan vi hjälpa er att få fler affärer?

artiklar-affarer


Hur ser er hemsida ut idag?
Speglar den ert varumärke? Är den tydlig och responsiv? Och har ni kopplat Google Analytics till hemsidan så att ni tydligt kan spåra era besökare och hur de beter sig på hemsidan?

Vi förstår att det handlar om tid. Människor idag har inte tid över till nya projekt, därför finns vi här som en fullservicebyrå som hjälper er genom hela ledet från idé till färdigställd hemsida. När er nya hemsida är på plats kan vi hjälpa er att identifiera er målgrupp och komma igång med sociala medier och annonsering.

Att lyckas online handlar om att binda samman och hålla en röd tråd genom alla delar. Det handlar om allt ifrån en uppdaterad och mobilanpassad hemsida till sociala medier och hur ni arbetar med digital marknadsföring. Det viktigaste är att ni börjar någonstans och då är er hemsida nummer ett på listan av åtgärder. Era konkurrenter finns garanterat där ute och arbetar kontinuerligt med att visa upp sitt varumärke i sociala medier och inte minst med en uppdaterad hemsida, se till att ni gör det med!

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er i er digitala process? Kontakta oss

Tel: 013 473 20 20
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
För offert: https://www.vallagruppen.com/offert

0
Ändringar i prisbild
Vallagruppen åpner dørene i Norge
Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998