En modern webbplats åt Fast Forward Girls

Artiklar-ffg

Vi har tagit fram en modern webbplats åt Fast Forward Girls som speglar deras varumärke där du kan läsa om hur företaget kom till och om de tjänster som de erbjuder.

De har under åren utvecklat en del koncept som de genomför på skolor, i befintliga lag eller rent av på ett läger i någon lämplig arena i Östergötland. På deras hemsida kan du läsa mer om vad de tycker om att sysselsätta sig med. Vi på Vallagruppen är väldigt stolta att ha fått vara med i processen att ta fram denna webblösning åt detta engagerade gäng!


Fast Forward Girls™ är en fin resa som startade 2018 och som kommer pågå länge framöver. Varumärket ägs och drivs av Östergötlands Innebandyförbund. Deras vision är att så många tjejer som möjligt ska få chansen att uppleva innebandy och helst också börja spela i några av alla fina föreningar som finns där ute. Deras utvecklingsmodell bygger på en bred närvaro i distriktets föreningar. De är tillgängliga på samtliga barn- och ungdomsnivåer med program och aktiviteter anpassade för respektive grupps mognadsgrad och behov.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er i er digitala process? Kontakta oss

Tel: 013 473 20 20
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
För offert: https://www.vallagruppen.com/offert

0
Levla upp med Level Up Boys!
Svenstedts startar hösten med en ny och fräsch web...
Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998