Är du Vallagruppens nya webbutvecklare?

Artiklar

Är du vår nästa webbutvecklare? Brinner du för att visualisera, förenkla och automatisera genom digitalisering? Är det kanske du eller någon du känner som kan hjälpa oss att skapa effektiva, snygga och användarvänliga webblösningar?

Tveka inte att söka till ett riktigt skönt gäng!

Du som söker tjänsten har dokumenterad erfarenhet inom webbutveckling. Du har en god förmåga att förstå och arbeta i CMS-System. Vi jobbar i första hand med olika typer av Open Source lösningar som Joomla, Woocommerce, Wordpress, Prestashop etc. Du ska ha god förståelse av att arbeta i Photoshop. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i team och gillar att arbeta med slutkundens bästa i fokus. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då det behövs i arbetet.

Övriga meriterande kunskaper är grundläggande CSS och Seo on page.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Vallagruppen. Du är självgående och har förmågan att självständigt välja arbetsmetod och fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt. Vidare är du ansvarstagande och strukturerad har förmågan att självständigt sätta upp tidsplan för hur ditt arbete ska fortskrida.

Då samarbete är en del av framgången är det viktigt att du värdesätter ett gott teamwork. Självklart är du även en person som sprider positiv energi och glädje på din arbetsplats. Vidare är du en person som gärna rycker in där det behövs.

START: Omgående, eller när kan du?
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Fredrik Bagge

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Skicka in ditt personliga brev, CV och ev. referensjobb till oss på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Välkommen med din ansökan!

Här kan du läsa mer om vilka tjänster vi söker just nu!

1
Svenstedts startar hösten med en ny och fräsch web...
Vallagruppen expanderar och söker nya talanger!
Image
Vallagruppen AB | Linköping | Sverige

Sankt Larsgatan 22
582 24 Linköping

Tel: 013 190 81 70
E-post: info@vallagruppen.com

Image

Digital Kommunikation Med Kvalitet - Since 1998